Scrambled eggs with zucchini and cheese cream
Una cena rápida y sabrosa, el otro día no sabía que hacer con un calabacín que tenía por la nevera y me acordé que en la revista Magazine del mes Abril, había visto esta receta y me había llamado la atención, dicho y echo la hice y nos gusto mucho. Al principio pensé que el tomate frito no pegaba mucho en la receta, pero la verdad que luego no se aprecia casi y le dá un gustito rico. Lo que me gusta de estas recetas tan sencillas y rápidas es que en un momento tienen lista la cena y sin apenas ensuciar nothing.
Ingredients (4 people )
-150 g of chopped zucchini with skin
-100 g of diced ham
oil -30 g -30 g of tomato sauce or tomato sauce
-30 g of cream eggs
-6 -80 g
grated Parmesan cheese, a pinch of salt
Preparation:
Put the zucchini in the bowl and program 2 seconds, down 4.
With spatula, go down the remains of the squash and top walls of glass, we incorporate the ham and oil and program 5 minutes, temp. Varoma, speed spoon.
We put the butterfly, add the tomato sauce, cream, eggs, grated cheese and a little salt and program 4 minutes, 100 º, speed 1.
Hope you enjoy!
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